lastGruppetur 16-18 januar.

Da et tiden kommet for årets gruppetur til fjellet.

Ferden går til Hallingdal Leirsted

http://www.hallingdalleirsted.no/hl/Velkommen.html

Vi møter opp på Maxbo på Ørebekk kl. 15.00 og laster inn i bussen. Vi starter på Ørebekk slik at bussen slipper å stå i kø ut av Fredrikstad og det er god plass her.

Vi beregner foreløpig retur til Fredrikstad søndag kl.19.00 på Maxbo. Det vil ligge oppdaterte opplysninger på hjemmesiden på søndag om klokkeslett.

Reisen

: ta med matpakke (blir ikke mat før kvelden), og drikke, ikke godteri, men frukt og kjeks er ok.

Du skal ha med:

2 påleggslag (samles inn på Maxbo), vintertøy, sengetøy/laken, toalettsaker, Langrennsfolket bør ha med gamasjer, skiutstyr, Liten dagstur sekk, Brus til lørdag kveld. (vi har med snacks). Vi spesifiserer ikke mer vedr tøy, men ta kontakt hvis du lurer. Vær : http://www.yr.no/sted/Norge/Buskerud/Ål/Ål/langtidsvarsel.html

Merk alt med navn!!!!!!!

Lørdagen

: Denne dagen har alle valgt enten langrenn eller slalom. De som ønsket å låne langrennsutstyr har fått egen mail om det og det er tatt hånd om. De som ønsker slalom skal stå i Ål Skisenter http://www.aalski.no/ . ALLE SKAL KJØRE MED HJELM. Dagskort KR. 200 – skileie kr. 150,-. De bruker KeyCard.

Viktig

: Eline har ansvaret for 1.hjelp på turen, men vil gå på bussen underveis. Tormod tar imot medisiner i navnet depotboks samt lapp om når de tas. Vil du snakke med Eline ring 47390859. For øvrig har vi også en legemor med 🙂

Pakking:

Pakk i bag med navn og la speiderne pakke ned i bagen selv. Ski sørger du for å bunte sammen med stropper eller ha i skipose. NAVN!!!!

Betaling :

Leirkontingent nr. 1 kr. 1,300 (trekk ut det du har betalt før)

Søsken kr. 1,000 (trekk ut det du har betalt før)

Rovere kr 800 (trekk ut det du har betalt før) (Dere får litt ansvar)

Foreldre kr 400 (trekk ut det du har betalt før)

+ for slalom:

Dagskort KR. 200

skileie kr. 150,-.

Til konto : 3000 22 72136 merk navn og “fjelltur”.

Betales innen 20/1-2015.

Man trenger ikke penger i tillegg, vi har med alt– eneste sted å bruke penger er evt i slalomkiosk men også her vil du få både mat og drikke.

sovende bjørn